prokuratura-ogolosila-pidozru-notariusu-yakiy-dopomagav-reyderam

Прокуратура оголосила підозру нотаріусу, який допомагав рейдерам

 • 10267 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Прокуратура оголосила підозру приватному нотаріусу, який сприяв рейдерському захопленню сільськогосподарських підприємств. Про це в мережі Facebook повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, передає УНН.

"Київською місцевою прокуратурою №2 повідомлено про підозру приватному нотаріусу Київського міського нотаріального округу у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 358 КК України (підроблення документів)", - йдеться в повідомлені.

За словами речника ГПУ, було установлено, що вказана особа за попередньою змовою з невстановленою особою, без відома та присутності засновника одних із найбільших фермерських господарств України, шляхом засвідчення справжності підпису останньої, підробила установчі документи двох сільськогосподарських підприємств, внаслідок чого відбулася спроба їх рейдерського захоплення.

Завдяки вчасному реагуванню правоохоронних органів незаконному захопленню майна на суму понад 130 млн. грн. вдалося запобігти. На даний час проводяться всі необхідні процесуальні дії, спрямовані на завершення досудового розслідування та направлення обвинувального акту до суду.

Нагадаємо, за клопотанням прокуратури суд відправив на примусове лікування чоловіка, який у Покровську, Донецької області, до смерті забив рідну матір.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП