prokuratura-oskarzhila-zastavu-dlya-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-udoshnika

Прокуратура оскаржила заставу для підозрюваного у вбивстві "УДОшника"

 • 18580 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Прокуратура Києва подала апеляцію на рішення суду першої інстанції, який обрав підозрюваному у вбивстві співробітника Служби держохорони, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

Прокуратура оскаржила рішення Печерського суду в частині можливості внесення застави розмір якої становить 600 тисяч гривень.

Як стало відомо, підозрюваний у вбивстві вийшов з-під варти після внесення за нього застави. На підозрюваного одягли електронний браслет, відповідно до рішення суду. Також, відповідно до рішення суду першої інстанції, на підозрюваного покладено обов’язки з’являтися до слідчого та прокурора, не полишати місця проживання, здати документи для виїзду закордон, та утриматися від спілкування зі свідками у справі.

Підозрюваний у вбивстві співробітника Служби державної охорони в центрі Києва змінив зовнішність одразу після скоєння злочину.

Пізніше чоловік, який смертельно поранив співробітника СДО у Києві, прийшов до поліції з адвокатом.

Як повідомляв УНН, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави підозрюваному у вбивстві співробітника Служби державної охорони в центрі столиці. 

Прокуратура заявила про плани оскаржувати рішення про заставу. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП