prokuratura-podala-klopotannya-pro-prodovzhennya-areshtu-zaytseviy-i-dronovu

Прокуратура подала клопотання про продовження арешту Зайцевій і Дронову

 • 8738 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 6 лютого. УНН. Прокуратура клопоче про продовження запобіжного заходу підозрюваним у скоєнні ДТП в Харкові Олені Зайцевій та Геннадію Дронову у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, передає кореспондент УНН.

Прокуратура подала клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Захист О.Зайцевої не проти задоволення клопотання.

“Захист Зайцевої не заперечує проти їх задоволення у зв‘язку з резонансністю справи і у зв’язку з тим, що Зайцева визнає свою провину. Щодо розгляду справи по суті також не заперечуємо”, — заявила адвокат О.Зайцевої Юлія Козир.

О.Зайцева зі своїми адвокатами також згодна.

“Моя позиція не змінилась — я нічого проти не маю”, — заявила вона під час засідання.

Натомість сторона захисту другого підозрюваного, Г.Дронова, заперечує проти клопотань прокуратури.

“Розгляд по суті, ми вважаємо, робити передчасно. З приводу клопотання про продовження строку тримання під вартою — ми проти нього заперечуємо”, — заявив адвокат Г.Дронова Сергій Перепелиця.

Як повідомляв УНН, 6 лютого Київський районний суд Харкова розпочав підготовче засідання у справі смертельної ДТП.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg. Унаслідок зіткнення Lexus вилетів на тротуар і наїхав на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці. Ще одна дівчина померла від отриманих травм у лікарні вранці 26 жовтня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП