prokuratura-prosit-domashniy-aresht-dlya-pidozryuvanikh-u-zagibeli-nemovlya

Прокуратура просить домашній арешт для підозрюваних у загибелі немовля

 • 16645 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Сьогодні розпочалося обрання запобіжного заходу для двох підозрюваних у загибелі 2,5-місячного немовляти. Про це УНН повідомили в прес-службі прокуратури Сумської області.

"В Ковпаківському районному суді керівнику та майстру-електромонтеру ТОВ "Міськсумиліфт" окремо два різних судді обирають запобіжний захід. Керівнику було призначено о 14:30, а о 15:00 майстру. Прокуратура наполягає обрати їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - повідомила прес-служба прокуратури Сумської області.

Керівнику ТОВ "Міськсумиліфт" інкриміновано ч. 2 ст. 272 про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини та за ч. 2 ст. 364-1 зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, що спричинило тяжкі наслідки.

Майстрові-електромонтеру ТОВ "Міськсумиліфт" інкриміновано ч. 2 ст. 272 порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини. Досудове слідство триває. Підозрюваним загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Сумах ліфт вбив двомісячне маля. В одній з багатоповерхівок міста Суми ліфт, у якому стояв дитячий візочок з двомісячним хлопчиком, раптово зірвався.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП