prokuratura-zavershila-dosudove-rozsliduvannya-u-spravi-minera-stolichnogo-metromostu

Прокуратура завершила досудове розслідування у справі "мінера" столичного метромосту

 • 16414 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Прокуратура завершила досудове розслідування у справі "мінера" столичного мосту Метро Олексія Белька. Про це журналісту УНН повідомила прессекретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Слідство у провадженні завершено. 28 січня 2020 року слідчий відкрив стороні захисту матеріали кримінального провадження і найближчими днями прокуратура скерує до суду клопотання про застосування відносно чоловіка примусових заходів медичного характеру", - повідомила Максимець.

Також, Максимець зазначила, що в минулий четвер Белька за рішенням суду, було переведено до спеціалізованої медустанови.

Нагадаємо, Дніпровський районний суд столиці задовольнив клопотання прокуратури міста Києва про зміну запобіжного заходу підозрюваному у "мінуванні" мосту Метро з тримання під вартою на госпіталізацію до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку.

Як повідомлялося, 18 вересня у Києві озброєний чоловік пригрозив підірвати міст Метро через Дніпро. У ході масштабної спецоперації правоохоронців його вдалося затримати.

Нагадаємо, 9 січня суд продовжив строк тримання під вартою "мінеру" столичного мосту Метро.

Українські Національні Новини

Київ