prokuror-pochav-zachituvati-obvinuvalniy-akt-u-spravi-zamakhu-na-okuyevu-ta-osmayeva

Прокурор почав зачитувати обвинувальний акт у справі замаху на Окуєву та Осмаєва

 • 8581 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. У Подільському районному суді Києва оголосили про склад суду присяжних у розгляді кримінального провадження за обвинуваченням громадянина Росії у замаху на вбивство добровольців Аміни Окуєвої та Адама Осмаєва. Прокурор почав зачитувати обвинувальний акт. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

За словами Н.Максимець, на початку засідання судом було оголошено список з 7 присяжних, з яких п'ятеро було у подальшому обрано для формування суду присяжних. З цих п'ятьох осіб автоматичним розподілом були обрані троє основних присяжних та двоє запасних. Також до суду присяжних увійшло двоє професійних суддів.

Вона додала, що після оголошення складу суду присяжних і приведення їх до присяги прокурор приступив до оголошення обвинувального акту.

Як повідомляв УНН, Подільський районний суд Києва складі суду присяжних розглядатиме кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина РФ, який вчинив замах на вбивство добровольців Адама Осмаєва та Аміну Окуєву 1 червня 2017 року.

1 червня 2017 року в перестрілці на Подолі в Києві постраждав чоловік прес-офіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Д.Дудаєва Аміни Окуєвої Адам Осмаєв, якого підозрювали в організації замаху на життя президента Росії Володимира Путіна.

Нардеп Ігор Мосійчук повідомляв, що чоловік, який намагався вбити А.Осмаєва, виявився особистим кілером лідера Чечні Рамзана Кадирова - Артур Деніссултанов-Курмакаєв.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП