prolit-krimskogo-mosta-vpav-u-vodu

Проліт Кримського моста впав у воду

 • 15849 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Фрагмент прольоту залізничної частини Кримського моста з'їхав в воду під час проведення монтажних робіт, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"На морській ділянці будівництва моста між Тузлинською косою і однойменним островом в процесі опускання на опори один із залізничних прольотів нахилився і впав в акваторію, на мілководді", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, це сталося в результаті технічної несправності однієї з домкратних систем. Ніхто з будівельників не постраждав. Опори мосту теж не пошкоджені.

Проліт з води збираються діставати кранами після підготовки. На місце того прольоту, що впав, буде встановлений новий. На це знадобиться 30-45 діб.

При цьому в інформаційному центрі проекту Кримського моста запевняють, що цей інцидент не вплине на терміни реалізації проекту в цілому.

Нагадаємо, міст через Керченську протоку в окупованому Росією Криму, який ввели в експлуатацію для легкових машин і автобусів в травні, 1 жовтня відкривається для руху вантажного транспорту.

Українські Національні Новини

Новини Світу