promouter-kempbella-upevneniy-u-peremozi-britantsya-nad-lomachenkom

Промоутер Кемпбелла упевнений у перемозі британця над Ломаченком

 • 11236 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Промоутер претендента Люка Кемпбелла на чемпіонські пояси Василя Ломаченка - Едді Хірн розповів, що може допомогти підопічному перемогти українця. Слова Хірна приводить "Mirror", передає УНН.

"Це стане великою подією для британського боксу. Я вважаю, що проведення бою у Великій Британії підвищує шанси Люка на перемогу. Зараз Велика Британія - локація для великих боїв. Кращий боєць, незалежно від вагової категорії, буде битися проти нашого кращого в історії любителя. Я впевнений, що Люку вистачить боксерського інтелекту і здібностей, щоб побити Ломаченка", - розпочав Хірн.

Проте Хірн порівняв Ломаченка із легендами боксерського цеху усіх часів.

"Кемпбелл - на піку кар'єри, у нього є шанс увійти в історію і стати першим номером "pound-for-pound". Втім, Люку доведеться битися проти геніального Ломаченка. Досвідчені любителі боксу розуміють, що цей бій необхідно обов'язково подивитися. Василя можна порівняти з Шугаром Реєм Леонардом та іншими найбільшими боксерами всіх часів. Так що це унікальна можливість побачити тут великого бійця. І у нашого хлопця є шанс його перемогти", - підсумував промоутер.

Нагадаємо, олімпійський чемпіон Кемпбелл вважає, що може відправити в нокаут будь-якого опонента.

Українські Національні Новини

Спорт