propagandist-lukashenka-vidav-skandalniy-spich-pro-ukrayinu

Пропагандист Лукашенка видав скандальний спіч про Україну

 • 43176 переглядiв

КІЇВ. 12 березня. УНН. Пропагандист білоруського телебачення Григорій Азарьонок, який підтримує Олександра Лукашенка, видав скандальний спіч про Україну, передайте УНН.

Цитата

"Українці, рідні наші слов'яни, як ви терпите це при владі? Як ви терпите безкінечний ярмарок розпусти і розкоші на вашій крові? Ви виходили на Майдан боротися проти корупції. Перемогли? Так Янукович бомж в порівнянні з тим, хто прийшов після. Вони розпродали всю країну. Землю, заводи, порти, дівчат", - розпинався Азарьонок.

Також до ведучого приєднався актор Володимир Гостюхін, відомий за російським серіалом "Далекобійники", радянським кінофільмом "В пошуках капітана Гранта".

Гостюхін став розповідати про своє перебування в Луганську, контрольованому бойовиками самопроголошеної "ЛНР", а також про "жалюгідний" стан справ в Україні.

"... Україна це ж взагалі зараз - це біда. У мене там родичі живуть, це біда. Це ж багатюща країна була, зараз залишилося тільки ось землю розпродавати. Там же вже нічого не залишилося, промисловості немає", - розповів Гостюхін.

Азарьонок був згоден з усіма його заявами.

В кінці ефіру пропагандист закликав українців згадати своїх отаманів - Тараса Бульбу, Сидора Ковпока.

Користувачі мережі активно коментують ці абсурдні слова.

Доповнення

Білоруський журналіст Степан Путіло і команда Telegram-каналу Nexta (Нexta) в понеділок, 8 березня, випустили на YouTube фільм-розслідування про корупцію Олександра Лукашенка під назвою "Лукашенко. Золоте дно".

Українські Національні Новини

Політика