propagandistski-zmi-zvinuvatili-zsu-u-rozstrili-zaes-z-amerikanskikh-visokotochnikh-raket-gmlrs

Пропагандистські ЗМІ звинуватили ЗСУ у розстрілі ЗАЕС з американських високоточних ракет GMLRS

 • 250029 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 12 серпня, передає УНН.

Деталі

1. Речниця МЗС рф марія захарова заявила: «західним кураторам непотрібна правда про Запорізьку АЕС та реальні загрози ядерної безпеки цього об’єкта, водночас росія закликає Захід «поставити на місце своїх підопічних» з України та не чинити перешкод місії МАГАТЕ на ЗАЕС». Це дезінформація!

2. В МО рф заявили, що «бойовики українських озброєних формувань поблизу Зеленого Гаю та Миролюбівки Дніпропетровської області замінували автомобільні мости через річку Середня Терса, які планують підірвати для звинувачення ЗС рф у невибіркових ударах по інфраструктурних об’єктах». Це дезінформація!

3. Пропагандистські ЗМІ рф з посиланням на колаборантів-«керівників» тимчасово окупованих територій Запорізької області заявили: «в Енергодарі виявили уламки американських високоточних ракет GMLRS, запущених ЗСУ в бік Запорізької АЕС». Це фейк!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готують провокації до Дня незалежності та проти Зеленського.

Українські Національні Новини

Суспільство