propuskna-sistema-ta-blok-posti-v-mariupoli-patrulyuyut-vulitsi-kadirivtsi

Пропускна система та блокпости: кадирівці почали патрулювати вулиці Маріуполя

 • 148570 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. У Маріуполі окупанти запровадили нову пропускну систему та облаштували блокпости, вулиці міста патрулюють мобільні групи зі складу кадирівців. Про це повідомляє УНН, посилаючись на допис мера міста Петра Андрющенка.

Цитата

"На сьогодні констатуєм патрулювання Маріупольського району мобільними патрулями зі складу кадирівців. Під патруль підпадають перш за все ґрунтові дороги, що ведуть в об’їзд Мангуша та Нікольського в бік Бердянська та Запоріжжя. Місцеві повідомляють, що вчора вдень в районі села Дем’янівка Мангуського району такий патруль затримав авто з людьми, що рухалось в бік Бердянська. Людей роздягли, знущались, вдавались до фізичного насилля. Але потім повернули в бік Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За словами Андрющенка, у водія та пасажирів були довідки про фільтрацію, однак була відсутня перепустка. 

"Будьте обережні. Утримуйтесь на деякий час від прориву в евакуацію. Україна працює над відкриттям офіційних евакуаційних коридорів. Бережіть себе", - закликав він.

Нагадаємо 

Маріуполь перебуває на межі епідемічної та екологічної катастроф. Наслідки для довкілля будуть проявлятися роками не лише в Україні, а й за її межами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП