prorosiyska-bukmekerska-kontora-1xbet-namagalasya-povernuti-sobi-litsenziyi-sche-do-rishennya-sudu

Проросійська букмекерська контора 1xBet намагалася повернути собі ліцензії ще до рішення суду

 • 367421 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. Товариство з обмеженою відповідальністю “Твоя Беттінгова компанія”, яка працює в Україні під брендом 1xBet намагалася скасувати рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо анулювання своїх ліцензій та повернути їх ще до рішення суду по цій справі, однак суддя таку ініціативу не підтримав та відмовив компанії. Про це повідомляє УНН із посиланням на ухвалу суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекерська контора 1xBet працює “на москву”

Деталі

Відповідну заяву букмекер вирішив подати ще до розгляду справи, яку сам же і започаткував: на початку листопада “ТБК” (1xBet) вже подав позов до суду, аби там зупинили рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей та повернули їм всі необхідні ліцензії для роботи в Україні.

Своє бажання зупинити рішення КРАІЛ в “ТБК” обгрунтовували тим, що через анулювання ліцензії 1xBet порушено їхні інтереси та ускладнений захист своїх прав.

Цитата

“Дана заява обґрунтована тим, що невжиття заходів забезпечення адміністративного позову може істотно ускладнити чи унеможливити ефективний захист та поновлення порушених прав та інтересів позивача. (...) Суд, за наслідком розгляду заяви про забезпечення позову, вважає, що заява є необґрунтованою та такою, що не підлягає задоволенню”, – ідеться у документі.

Нагадаємо

На початку вересня КРАІЛ після особистого втручання Президента та Бюро економічної безпеки позбавила ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала під брендом 1хBet, а все – через російський слід, який детективи знайшли у компанії під час перевірки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП