prosiv-rf-zdiysniti-po-odesi-raketniy-udar-politsiya-zatrimala-prikhilnika-russkogo-mira

Просив рф здійснити по Одесі ракетний удар: поліція затримала прихильника "русского мира"

 • 316220 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. В Одесі затримали прихильника «русского мира», який закликав росію здійснити ракетний удар по місту. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, інформує УНН

Деталі

За попередніми даними, місцевий житель неодноразово надсилав в чати рф меседжі з проханням здійснити по Одесі ракетний удар. Оперативники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 затримали зловмисника за місцем мешкання. Під час обшуку його домоволодіння поліцейські вилучили комп’ютер та мобільний телефон із доказами його колабораційної діяльності.

У межах досудового розслідування, розпочатого за ч.1 ст.111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність), вилучену техніку направили на експертизу. Зараз правоохоронці перевіряють одесита на причетність до пособництва ворогові.

Доповнення 

Правоохоронці викрили двох жителів Сумщини в співпраці з федеральною службою безпеки російської федерації та передачі інформації про дислокацію ЗСУ.

Трьом правоохоронцям у Запорізькій області, які з початку повномасштабного вторгнення почали співпрацювати з окупаційною владою, повідомили про підозру у державній зраді. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна посіла 35 місце в рейтингу паспортів

     • 208713 переглядiв