prosti-stavki-u-bk-favbet-gayd-dlya-novachkiv

Прості ставки у БК Фавбет: гайд для новачків

 • 156357 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Український ринок ставок процвітає рік у рік. Тепер це легальний бізнес, який обіцяє гравцям великі виграші та яскраві емоції. Але дуже важливо правильно розпочати робити перші ставки на спорт в Україні. У цьому сенсі БК Фавбет максимально підтримає новачків. Після реєстрації вони отримуватимуть страховку від програшу на суму 500 гривень, а також бонус до 4000 гривень на ігровий рахунок, передає УНН.

Далі настане вирішальний момент - потрібно буде вибрати і зробити першу ставку. Сьогодні ми коротко опишемо основні правила успішного старту.

Найкраща тактика ставок для новачків

Ставки на спорт – дуже специфічне заняття, кожен гравець повинен розробити свій власний підхід та тактику, роблячи старт у беттінгу. Це дозволить йому отримати максимум прибутку та зменшити невдач. Але є проста універсальна схема, яка підійде для всіх новачків:

1. При реєстрації в БК Фавбет обов'язково вкажіть, що хочете отримати вітальний бонус. Для цього потрібно просто натиснути відповідну галочку у формі реєстрації. Чим більше грошей буде на бонусному рахунку, тим більше ставок ви можете зробити.

2. Часто новачки роблять помилки та програють свої перші ставки. Для підстрахування у БК Favbet є опція «ставки без ризику». Ви можете вибирати, яку ставку хочете застрахувати. Тобто ви спочатку можете зробити ставку без страховки, якщо точно знаєте, що виграєте. А потім вибрати ставку з високим ризиком та застрахуватися. У разі програшу букмекер поверне гроші.

3. Поповніть депозит, який максимізує вітальний бонус. Мінімальна сума у БК Фавбет – 100 гривень. У цьому випадку ви отримаєте 200 гривень на бонусний рахунок. Максимальна сума – 4000 гривень.

4. Грайте за низькими ставками. Спочатку ваше завдання не стільки перемогти, скільки набратися досвіду в спортивних змаганнях.

5. Поряд із накопиченим досвідом підвищуйте ставки, але при цьому не забувайте контролювати свій банкрол.
БК Фавбет додав на свій сайт зручні інструменти для аналізу. Букмекер веде детальну статистику, її можна дивитися і в основній версії сайту, і в мобільній, і навіть у програмі. Це значно допомагає оцінити шанси команд на перемогу.

Найпопулярніші ставки від БК Фавбет

Українці всім серцем вболівають за футбол, тому він тут посідає перше місце за багатством лінії та розпису. До речі, БК Favbet став титульним спонсором "Динамо". Цей бренд любить футбол так само сильно, як його клієнти.

Ось найпопулярніші ставки на футбольні матчі.

Всі ці та багато інших ставок можна робити по лінії прематчу (перед початком гри) або прямо під час змагання (ставки live).

FAQ

Яка сума мінімальних ставок у БК Фавбет?

Ординари можна ставити за ціною 0,5 євро чи еквівалент в інших валютах. Лайв – від 0,1 євро, експрес – від 0,1 євро на одну подію.

На яку суму необхідно поповнити депозит?

Мінімальна сума стартує від 25 гривень залежно від методу поповнення.

Скільки грошей можна максимально виграти у БК Фавбет?

Максимальний ліміт – 10 000 євро. Постійним клієнтам букмекер збільшує ліміти за програмою лояльності.

Чи можна робити ставки у гривнях?

Звичайно, можна поповнювати рахунок та робити ставки у гривнях.

Чи є у БК Favbet бонуси за реєстрацію?

Так. За реєстрацію та перше поповнення ви отримаєте 200% від суми депозиту. Плюс до цього безризикові ставки на суму 500 гривень.

Джерело: https://www.dsnews.ua/novosti_kompaniy/stavki-na-sport-sovety-nachinayushchim-10082021-433550

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу