protesti-v-tbilisi-kilkist-zatrimanikh-zrosla

Протести в Тбілісі: кількість затриманих зросла

 • 9899 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. За інформацією Міністерства внутрішніх справ, один з 6 громадян, затриманих в ході акції перед парламентом в адміністративному порядку, знаходиться в розшуку, а ще один під умовним покаранням. Про це повідомляє УНН з посиланням на Грузія Online.

Відзначимо, між учасниками акції і поліцією сталося протистояння після того, як поліція розібрала намети учасників акції. Лідери політичних партій намагалися перешкодити поліції. В результаті протистояння були затримані кілька людей, в тому числі член парламенту Ніка Мелія, депутат Тбілгорсобранія Іраклій Мдінарадзе та інші.

Як повідомляв УНН, перед будівлею парламенту в центрі грузинської столиці Тбілісі поліцейські в понеділок вранці затримали чотирьох учасників акції протесту, в тому числі одного з організаторів - Звіада Куправа.

Організатором акції, як зазначається, є Заза Саралідзе, батько вбитого підлітка в Тбілісі півроку тому. Він вимагає проведення об'єктивного розслідування вбивства підлітків на вулиці Хорава в центрі столиці Грузії і покарання всіх учасників злочину, а також відставки міністрів внутрішніх справ і юстиції.

Українські Національні Новини

Новини Світу