proti-fedini-vidkrito-provadzhennya-nardep

Проти Федини відкрито провадження – нардеп

 • 30576 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Відкрито кримінальне провадження стосовно народного депутата від фракції "Європейська солідарність" Софії Федини та військовослужбовця Марусі Звіробій, які опублікували відео, на якому вони жорстко розкритикували Президента Володимира Зеленського у зв’язку із його візитом на Донбас. Про це заявив народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Качура на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Передайте хтось Звіробій і Федині номер кримінального провадження, щодо їх закликів до вбивства людини і повалення державної влади. PS: Далі буде", - написав Качура, опублікувавши також світлину з номером.

Раніше нардеп Федина разом із військовослужбовцем Марусею Звіробій опублікувала відео, в якому вони жорстко розкритикували Президента Володимира Зеленського у зв'язку із його візитом на Донбас.

Нагадаємо, у фракціі "Слуга народу" заявляли про плани звернутися до правоохоронців у зв’язку із некоректними побажаннями народного депутата від фракції "Європейська солідарність" Софії Федини на адресу Президента Володимира Зеленського у відео.

Також, як заявляв голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, скандальним висловлюванням Федини щодо Зеленського дадуть оцінку під час засідання Регламентного комітету.

Пізніше стало відомо, що фракція "Слуга народу" збирає підписи серед народних депутатів щодо засудження висловлення Федини проти Зеленського, які планує передати Генеральному прокурору Русланові Рябошапці для належної правової оцінки.

Українські Національні Новини

Політика