proti-parubiya-podali-sche-odin-pozov

Проти Парубія подали ще один позов

 • 13837 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Колишній перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін подав в Окружний адміністративний суд Києва позов до спікера Верховної Ради Андрія Парубія. Про це повідомила прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва, передає УНН.

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов Рената Кузьміна до кандидата у народні депутати Андрія Парубія. Серед вимог позову – визнання протиправним звернення Андрія Парубія до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України з вимогою надати відомості щодо проживання Рената Кузьміна протягом останніх п’яти років на території України та перетину ним кордону", - повідомили в суді.

При цьому в прес-службі установи додали, що позивач оскаржує дії Андрія Парубія, які мали місце під час ранкового пленарного засідання Верховної Ради України 3 липня 2019 року. На думку позивача, Парубій як кандидат у народні депутати України перевищив надані йому законом повноваження Голови ВРУ та народного депутата України.

Наразі вирішується питання про відкриття провадження у справі.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до спікера парламенту Андрія Парубія щодо не призначення керівника апарату Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП