protiahom-mynuloi-doby-vidbulosia-78-boiovykh-zitknen-henshtab

Протягом минулої доби відбулося 78 бойових зіткнень – Генштаб

 • 100722 переглядiв

На фронті відбулося 78 бойових зіткнень, українські війська відбили численні російські атаки на різних ділянках фронту.

На фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Про це завершення Генштабу у ранковому зведенні, передає УНН.

Деталі

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця", на Куп’янському напрямку, Силами оборони відбито 3 атаки противника в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 9 атаку противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни і Роздолівка на Донеччинії.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 3 атаки противника в районах населених пунктів Андріївка та Кліщіївка Донецької області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія", на Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 26 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Первомайське.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують підтримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки, де ворог, за підтримки авіації, 24 рази намагалися прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти 7 разів атакували позиції наших захисників у районах Старомайорського на Донеччині та Роботиного Запорізької області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку здійснено 3 безуспішних штурми позицій наших військ.

Авіація Сил оборони завдала 7 ударів по ворогу за добу – Генштаб16.03.24, 07:28 • [views_0]