protistoyannya-na-donechchini-orki-namagalis-povnistyu-zakhopiti-rubizhne-uspikhu-ne-mali

Протистояння на Донеччині: орки намагались повністю захопити Рубіжне, успіху не мали

 • 270537 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Найбільша активність російських загарбників спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках. Про останні події в регіоні йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 18:00 28 квітня, пише УНН.

Цитата

"На Донецькому і Таврійському напрямках ворог, з метою сковування наших військ та утримання раніше зайнятих рубежів, здійснював вогневе ураження позицій підрозділів захисників України із застосуванням реактивних систем залпового вогню і артилерії практично вздовж всієї лінії зіткнення. Противник намагався повністю захопити Рубіжне, але успіху не мав, зазнав втрат і відступив на раніше зайняті позиції", - інформують у Генштабі.

Деталі

На Курахівському напрямку ворог безуспішно намагався наступати у напрямках населених пунктів Солодке та Новомихайлівка, йдеться у зведенні.

Повідомляється також що противник продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю. Основні зусилля зосереджував на блокуванні наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь” з метою недопущення їх прориву.

"На напрямку Донецьк - Запоріжжя ворог проводив наступ у напрямку населених пунктів Нескучне і Времівка, успіху не мав. Продовжує посилювати угруповання військ", повідомляють у ГШ.

Нагадаємо

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай переконаний, що вдасться забрати назад окуповані нині території Донбасу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП