protses-golosuvannya-zavershivsya-na-11-zakordonnikh-viborchikh-dilnitsyakh

Процес голосування завершився на 11 закордонних виборчих дільницях

 • 4930 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Станом на 17:00 процес голосування у другому турі виборів президента України завершився на 11 закордонних виборчих дільницях. Про це під час брифінгу розповіла секретар Центральної виборчої комісії Наталя Бернацька, передає кореспондент УНН.

"З приводу закордонного виборчого округу, десь у нас вже завершилось голосування", - сказала Бернацька.

Вона нагадала, що повторне голосування з чергових виборів президента України в закордонному виборчому окрузі відбувається на 101 виборчій дільниці в 72 країнах.

"Станом на 17:00 вже завершився процес голосування на 11 закордонних виборчих дільницях в посольствах України в Австралії, в Республіці Корея, в Японії, в КНР, в Монголії, в Малайзії, в Республіці Сінгапур, в Шанхаї, а також в посольстві України в Соціалістичній Республіці В’єтнам, в Королівстві Таїланд, в Республіці Казахстан, і у Киргизькій Республіці", - заявила секретар ЦВК.

Вона зазначила також, що остання виборча дільниця, з якої ЦВК очікуватиме результати, завершить голосування о 6:00 22 квітня.

Другий тур виборів Президента України проходить у неділю, 21 квітня. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

Додамо, всього нараховується 101 закордонна виборча дільниця. Першими за кордоном проголосували українці в Австралії.

Українські Національні Новини

Політика