protses-postachannia-zbroi-ta-boieprypasiv-v-ukrainu-z-novoho-paketu-dopomohy-uzhe-rozpochavsia-pentahon

Процес постачання зброї та боєприпасів в Україну з нового пакету допомоги уже розпочався - Пентагон

 • 19309 переглядiв

За словами речника Пентагону Пета Райдера, Сполучені Штати вже розпочали процес переміщення зброї, боєприпасів та обладнання із затвердженого пакету допомоги на суму 1 мільярд доларів в Україну.

США уже розпочали процес переміщення частини зброї, боєприпасів та обладнання після схвалення нового пакету допомоги України. Про це заявив речник Пентагону Пет Райдер під час брифінгу 25 квітня, пише УНН.

Я впевнений, ви розумієте, що я не вдаватимуся до подробиць щодо того, коли конкретні боєприпаси чи обладнання потраплять до України, скажу лише, що ми вже висуваємося. Ми вже розпочали процес переміщення частини зброї, боєприпасів та обладнання, яке, як я вже згадував раніше, буде там за кілька днів, якщо не раніше

- сказав Райдер.

"Деякі з цих речей, мабуть, займуть більше часу, ніж інші. Але коли справа доходить до таких важливих засобів, як боєприпаси, ви знаєте, ми вже рухаємося, щоб здійснювати ці постачання", - сказав речник Пентагону.

Ракети для HIMARS та боєприпаси та артилерії та ППО: Пентагон оголосив про пакет допомоги Україні на 1 мільярд доларів24.04.24, 18:36 • [views_0]