protyagom-dnya-vorog-obstrilyav-6-gromad-sumschini-zafiksovano-89-prilotiv

Протягом дня ворог обстріляв 6 громад Сумщини - зафіксовано 89 прильотів

 • 454198 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Протягом дня ворог здійснив обстріли 6 громад Сумщини, а саме Есманьської, Білопільської, Юнаківської, Краснопільської, Новослобідської, Хотінської, передає УНН з посиланням на Сумську ОВА.

Цитата

"Протягом дня ворог здійснив обстріли 6 територіальних громад області: Есманьської, Білопільської, Юнаківської, Краснопільської, Новослобідської, Хотінської. Було зафіксовано понад 89 прильотів: − 80 мінометних прильотів, 8 прильотів з артилерії та 1 за допомогою протитанкової керованої ракети", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Також у Сумській ОВА повідомили про те, що "о 13.30 з території рф випущено протитанкову керовану ракету поблизу села Водолаги Хотінської громади. Внаслідок попадання по цивільному автомобілю «Газель» з розвезення хлібу водій та пасажир отримали поранення. Їм надали медичну допомогу".

У Есманьській громаді протягом дня росіяни били з мінометів − 40 прильотів. "Внаслідок мінометного обстрілу об 11.05 пошкоджено дорогу, адмінбудівлю приватного підприємства та 2 житлових будинки в с. Сопич", - заявили у Сумській ОВА.

У Білопільській громаді з 09.48 здійснено мінометний обстріл села Рижівка − 3 прильоти.
"Внаслідок обстрілу пошкоджено один житловий будинок. Обстріл села продовжився з 15.15 − 3 прильоти. Пошкоджень зазнали ще 3 приватні житлові будинки. Також 7 мін прилетіло по іншому населеному пункту громади", - йдеться у повідомленні.

У Юнаківській громаді ворог гатив по території громади з САУ, зафіксовано 8 прильотів.

У Краснопільській громаді був зафіксований мінометний обстріл після 12.00 години, внаслідок чого було 3 прильоти.

Також у Новослобідській громаді "зафіксовано мінометні обстріли громади − усього 22 прильоти".

Українські Національні Новини

Війна