protyagom-dobi-okupanti-obstrilyali-7-gromad-sumschini

Протягом доби окупанти обстріляли 7 громад Сумщини

 • 565200 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. росіяни протягом доби здійснили обстріли 7 громад Сумщини, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Сумської ОВА.

Деталі

За повідомленнями "протягом дня ворог здійснив обстріли 7 територіальних громад області: Білопільської, Юнаківської, Великописарівської, Есманьської, Зноб-Новгородської, Глухівської, Шалигинської".

"Було зафіксовано 97 прильоти, у тому числі скидання з БпЛА 5 вибухових пристроїв. На жаль, є поранені та руйнування", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок мінометного обстрілу у Юнаківській громаді "(10 прильотів) одного із сіл громади місцевий мешканець 1965 р.н. отримав тілесні ушкодження, а також пошкоджено один приватний будинок"".

У Білопільській громаді "через мінометний обстріл з території рф пошкоджено 3 приватні будинки та відбулося займання господарчої споруди".

"Постраждала від мінометів і Есманьська громада: внаслідок обстрілу одного із населених пунктів громади пошкоджено кілька будинків та будівель. На щастя, без людських втрат", - заявили у Сумській ОВА.

Зазначили також що " внаслідок мінометного обстрілу одного із сіл Зноб-Новгородської громади пошкоджено господарчу будівлю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти продовжують вести наступальні дії на п’ятьох напрямках – Генштаб

Українські Національні Новини

Війна