protyagom-minuloyi-dobi-na-zaporizhzhi-vorog-zdiysniv-77-obstriliv-pozitsiy-ukrayinskikh-zakhisnikiv-ova

Протягом минулої доби на Запоріжжі ворог здійснив 77 обстрілів позицій українських захисників — ОВА

 • 443505 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 77 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Запорізької ОВА.

Цитата

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 77 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", - зазначили у Запорізькій ОВА.

Доповнення

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Оріхів, Чарівне, Ольгівське, Малинівка, Гуляйпільське, Червоне, Гуляйполе, Новоандріївка, Мала Токмачка, Новоданилівка, Білогір'я, Полтавка, Кам'янське, Плавні.

"Надійшло 10 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу окупанти обстріляли акваторію та громаду Миколаївщини

Українські Національні Новини

Війна