pryamoyi-zagrozi-vtorgnennya-z-biloruskogo-boku-na-teritoriyu-ukrayini-nemaye-podolyak

Прямої загрози вторгнення з білоруського боку на територію України немає - Подоляк

 • 127705 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Станом на сьогодні прямої загрози вторгнення військових сил Білорусі на територію України немає. Про це під час брифінгу заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, пише УНН.

Цитата

“Пока що загрози з білоруського боку щодо прямого вторгнення, тобто втягнення їх у наземну операцію, немає”, - заявив Подоляк.

Деталі

Подоляк наголосив, що не варто перебільшувати ризик, який є з білоруського боку, оскільки періодично з’являється інформація про активізацію та мобілізацію.

“Але коли ти перевіряєш інформацію - на сьогодні немає мобілізації в тому обсязі, яка достатня для того, щоб Білорусь прийняла участь в бойових діях. Тобто, принаймні на сьогодні Білорусь не приймає участі. І на сьогодні в нас немає інформації про те, що вона готова прийняти участь в бойових діях на стороні Російської Федерації. Це офіційна інформація”, - додав Подоляк.

Додамо

Раніше радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович повідомив, що поки немає офіційних даних про те, що білоруська армія бере участь у бойових діях проти України.

Українські Національні Новини

Політика