pryvlasnyly-ponad-200-tys-hryven-cherez-kupony-dlia-kliientiv-u-lvovi-ofitsiantiv-odnoho-iz-restoraniv-vykryly-na-shakhraistvi

Привласнили понад 200 тис. гривень через купони для клієнтів. У Львові офіціантів одного із ресторанів викрили на шахрайстві

 • 25809 переглядiв

Офіціантів львівського ресторану підозрюють у привласненні понад 200 000 гривень шляхом зловживання купонною системою для клієнтів.

У Львові офіціантів одного із закладів запідозрили у привласненні понад 200 тисяч гривень закладу. Для цього вони використовували систему купонів, запроваджену для клієнтів ресторану, передає УНН із посиланням на Нацполіцію.

Деталі

За даними правоохоронців, на шахрацстві викрито 38-річного мешканця Львівського району та львів’янку віком 23 роки.

Правоохоронці задокументували кілька фактів незаконного привласнення зловмисниками коштів на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

Шахрайство із гуманітарною допомогою: псевдоволонтеру повідомлено про підозру01.04.23, 01:46 • [views_451440]

Слідчі повідомили їм про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним - позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП