psevdomeru-mariupolya-zaochno-povidomili-pro-pidozru-u-derzhzradi

Псевдомеру Маріуполя заочно повідомили про підозру у держзраді

 • 149865 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Депутату Маріупольської міської ради Донецької області від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" заочно повідомлено про підозру у держзраді через добровільну згоду на співпрацю з окупантами. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, пише УНН.

Раніше

Російські окупанти призначили нового “мера” зруйнованого рашистами Маріуполя. Ним став державний зрадник із забороненої проросійської партії "ОПЗЖ" Костянтин Іващенко.

Цитата

"Керівником Донецької обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру депутату Маріупольської міської ради Донецької області у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що, за даними слідства, депутат міської ради від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя", перебуваючи у Маріуполі, який на теперішній час частково під контролем представників збройних сил рф, добровільно надав згоду на співпрацю з окупантами.

"Згідно з псевдоуказом голови фейкової республіки "ДНР" з 6 квітня 2022 року підозрюваний називає себе "головою адміністрації міста Маріуполь". Псевдоглава частково окупованого міста допомогає рф та її воєнізованим формуванням у проведенні підривної діяльності проти України в умовах воєнного стану", - зазначається в повідомленні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП