ptsu-provede-u-nedilyu-molitvu-za-peremogu-ta-spravedliviy-mir-v-ukrayini

ПЦУ проведе у неділю молитву "за перемогу та справедливий мир в Україні"

 • 10083 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Православна церква України анонсувала проведення у неділю, 8 грудня, у всіх церковних установах молитви за встановлення справедливого миру та перемогу України. Про це повідомляє пресслужба ПЦУ у Facebook, інформує УНН.

"В усіх храмах Православної Церкви України у неділю, 8 грудня, після Божественної літургії благословляється провести молитву за встановлення справедливого миру та перемогу України. Відповідне Розпорядження підписав Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній", - йдеться у повідомленні.

У ПЦУ відмічають, що така молитва приурочена до проведення переговорів у Парижі, які відбудуться завтра, 9 грудня.

"Напередодні важливих міжнародних переговорів у Парижі, які стосуватимуться подальшої долі нашої країни, покладаємо велику надію на Всемилостивого Господа. Тож єдиними вустами і єдиним серцем завтра у всіх куточках України будемо молитися за справедливий мир та перемогу для нашого народу і нашої держави. Боже великий, єдиний, нам Україну храни!", - підкреслили у ПЦУ.

Як повідомлялося раніше, ПЦУ до річниці Об'єднавчого собору проведе розширений Архієрейський собор.

Нагадаємо, зустріч глав держав та урядів Німеччини, Франції, України та Росії, які утворюють так звану "нормандську четвірку", відбудеться в Парижі 9 грудня. Очікується перша зустріч Президента України Володимира Зеленського з президентом РФ Володимиром Путіним.

Українські Національні Новини

Суспільство