publikuvav-seks-video-partneriv-u-gretsiyi-zaareshtuvali-populyarnogo-telekomika

Публікував секс-відео партнерів: у Греції заарештували популярного телекоміка

 • 37006 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Популярного коміка грецького телебачення заарештували в середу після звинувачень у тому, що він розміщував в Інтернеті секс-відео своїх колишніх партнерів без їхньої згоди. Про це пише УНН з посиланням на The Associated Press.

Деталі

Співробітники поліції та суду у північному місті Салоніки заявили, що 58-річного чоловіка взяли під варту за підозрою у порушенні законів про захист особистих даних. Грецькі ЗМІ впізнали його як Статіса Панагіотопулоса, учасника популярного шоу Радіо Арвіла, яке транслюється на грецькому приватному телебаченні з 2008 року.

Панагіотопулос був звільнений із шоу на початку цього місяця після того, як його колишня партнерка заявила, що він опублікував в Інтернеті без її згоди відео з їхнім сексом. Звинувачення викликали широку дискусію в Греції про те, що чоловіки публікують порнографічні матеріали без згоди залучених жінок.

Було розпочато судове розслідування, і грецька поліція намагається встановити, чи підозрюваний може бути пов'язаний з іншими секс-відео, розміщеними в Інтернеті.

Додамо

В останні місяці в Греції випливло безліч справ про сексуальні домагання. Жертви, включаючи спортсменів і неповнолітніх, подавали неодноразові позови до спортивних і культурних чиновників, але поліція наразі не веде жодного розслідування по обвинуваченнях.

Українські Національні Новини

УНН Lite