punkti-propusku-z-bilorussyu-pratsyuyut-v-shtatnomu-rezhimi-ye-chergi-dpsu

Пункти пропуску з Білоруссю працюють в штатному режимі - ДПСУ

 • 17394 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Пункти пропуску громадян на кордоні з Республікою Білорусь продовжують працювати в штатному режимі. Про це УНН повідомили в пресслужбі ДПСУ.

“Державна прикордонна служба продовжує працювати згідно з чинним законодавством. Наші пункти пропуску на кордоні з Білоруссю залишаються відкритими. Відповідно, ми здійснюємо там пропуск осіб, які прямують на територію Республіки Білорусь. Звичайно, попереджуємо громадян, що вони можуть бути не пропущеними на територію суміжної держави”, - зазначили в відомстві.

Повідомляється, що наразі статистики щодо кількості непропущених осіб немає.

"Даних по чергах немає. Єдине, можу сказати, що на в'їзд білоруська сторона повертає громадян України та третіх держав. Щоправда, громадян Білорусі вони пропускають. І виїзд із території країни вони теж дозволяють усім”, - зазначили в відомстві.

Нагадаємо, що відсьогодні Білорусь обмежила роботу пунктів пропуску. Державний прикордонний комітет Білорусі пояснив запровадження тимчасових обмежень складною епідемічною ситуацією у низці країн (Україні, Латвії, Литві та Польщі).

Українські Національні Новини

Політика