putin-chi-mishustin-u-kremli-sche-ne-virishili-khto-predstavlyatime-rosiyu-na-g20

путін чи мішустін? У кремлі ще не вирішили, хто представлятиме росію на G20

 • 180561 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Рішення про те, хто представлятиме росію на майбутньому саміті "Великої двадцятки", поки що не ухвалено. Про це журналістам повідомив у вівторок прес-секретар президента росії дмитро пєсков, передає УНН.

Цитата

"Рішення поки що не ухвалено", - так пєсков відповів на запитання, чи може російську делегацію очолити прем'єр-міністр рф михайло мішустін, якщо глава держави володимир путін не поїде на саміт.

Додамо

За інформацією ЗМІ, російський диктатор володимир путін і президент України володимир зеленський погодилися відвідати саміт G20 в Індонезії, який відбудеться в листопаді цього року.

Прессекретар президента України Сергій Нікіфоров у коментарі журналісту УНН повідомив, що поїздка Зеленського на саміт G20 залежатиме від ситуації в країні.

Довідка

G20 – форум міністрів фінансів і керівників центральних банків 20 економік – 19 з найбільших економік світу та Європейського Союзу. Загалом економіки G20 становлять 90% світового валового національного продукту, 80% світової торгівлі (включно з внутрішньою торгівлею в ЄС) і дві третини населення світу.

Українські Національні Новини

Політика