putin-dosi-khoche-peremogi-v-ukrayini-ta-ne-zatsikavleniy-u-peregovorakh-isw

путін досі хоче перемоги в Україні та не зацікавлений у переговорах - ISW

 • 189607 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Риторика російського диктатора володимира путіна свідчить про те, що він не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною та все ще вірить у перемогу над Україною військовим шляхом. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), пише УНН.

Деталі

На думку експертів, риторика глави кремля свідчить про те, що президент рф не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною та зберігає максималістські цілі щодо війни. Його заяви несумісні з переговорами на рівноправній основі про припинення вогню, не кажучи вже про вирішення конфлікту, який розпочала росія, пише ISW.

Натомість, як зазначається, вони свідчать, що кремль все ще прагне військової перемоги в Україні та зміни режиму в Києві, що вплинуло б на постійну переорієнтацію України від Заходу. Експерти зауважили, що така риторика також вказує на те, що цілі путіна виходять за межі території, про анексію якої він заявив, не кажучи вже про території, які фактично контролюють його сили.

Нагадаємо

У відповідь на заяви, що диктатор володимир путін каже про готовність до переговорів з Україною, Президент Зеленський відповів, що це лише риторика, спрямована на російську аудиторію та країни, які продовжують підтримувати відносини з рф.

Українські Національні Новини

Новини Світу