putin-i-makron-obgovorili-pitannya-vregulyuvannya-konfliktu-v-siriyi

Путін і Макрон обговорили питання врегулювання конфлікту в Сирії

 • 9565 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Президент Російської Федерації і президент Франції Еммануель Макрон провели телефонну розмову, в ході якого сторони обговорили питання врегулювання конфлікту в Сирії. Про це повідомляє прес-служба президента РФ, передає УНН.

"Обговорено хід підготовки візиту Макрона в Росію 24-25 травня і участі в Петербурзькому міжнародному економічному форумі. Визначено коло актуальних міжнародних і двосторонніх тем для майбутніх переговорів", - повідомили у прес-службі.

Також співрозмовники обмінялися думками з питань сирійського врегулювання та приділили особливу увагу ситуації, що склалася після одностороннього виходу США з Спільного всеосяжного плану дій по врегулюванню іранської ядерної програми.
Підтверджено прихильність Росії і Франції виконання цієї домовленості. Володимир Путін проінформував про зустріч, яка відбулася 14 травня в Сочі та розмову з Генеральним директором МАГАТЕ Ю.Амано.

Нагадаємо, президенти Франції і США Емманюель Макрон і Дональд Трамп провели в суботу ввечері телефонну розмову, темою якого стала ситуація на Близькому Сході.

Українські Національні Новини

Новини Світу