putin-nazvav-umovi-dlya-peregovoriv-iz-zelenskim

Путін назвав умови для переговорів із Зеленським

 • 34703 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Президент Росії Володимир Путін вважає, що діалог Москви і Києва можливий, якщо Президент України Володимир Зеленський почне виконувати свої передвиборчі обіцянки і говорити зі співвітчизниками на Донбасі. Про це повідомляє УНН з посиланням на інтерв'ю президента РФ Володимира Путіна італійській газеті Corriere della Sera.

"(Конструктивний діалог з Києвом) можливий, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборні обіцянки, включаючи встановлення прямих контактів з власними співвітчизниками на Донбасі, переставши називати їх сепаратистами. І українська влада повинна поважати мінські угоди, а не ігнорувати їх", - сказав Путін.

Президент РФ додав, що "громадяни України чекають від Зеленського і його команди не заяв, а конкретних дій і змін на краще".

Зустріч Президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна реальна. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк.

“Звичайно”, — відповів Данилюк на питання чи реальна зустріч Зеленського і Путіна.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що при можливій зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним перше, що той почує від українського лідера є те, що Крим і Донбас — це Україна.

Як повідомляв УНН, Путін сподівається на відновлення відносин України з Росією при новому керівництві країни.

Крім того, Путін сподівається, що Зеленський в ролі президента “швидко адаптується”.

Українські Національні Новини

Політика