putin-ne-zhalkuye-scho-rozpochav-genotsid-ukrayini-a-zhalkuye-scho-ne-pochav-ranishe-podolyak-fanatam-kompromisu-z-diyavolom

путін не жалкує, що розпочав геноцид України, а жалкує, що не почав раніше: Подоляк - "фанатам компромісу з дияволом"

 • 832852 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на слова російського диктатора володимира путіна, що війну проти України "можна було почати і раніше" і зазначив, що це "гарне нагадування всім фанатам компромісу з дияволом", передає УНН.

Цитата

"Путін не жалкує, що розпочав геноцид України, а жалкує, що не почав раніше. Гарне нагадування всім фанатам компромісу з дияволом, з ким вони мають справу", - написав Подоляк у Twitter.

За його словами, рф доведеться навчитися поважати міжнародне право і прийняти реалії "на землі" - вони відповідатимуть її кордонам 1991 року.

Раніше 

російський диктатор володимир путін заявив, що можна було розпочати повномасштабну війну проти України раніше, але росія нібито розраховувала домовитися в рамках "Мінська-2".

У той же час деякі закордонні політики переконані, що завершити війну України та рф можна за столом переговорів. Серед них і колишня канцлерка Ангела Меркель.

Українські Національні Новини

Політика