putin-ne-zmozhe-zberegti-oblichchya-yomu-potribno-zberegti-svoyu-krayinu-zelenskiy

путін не зможе зберегти обличчя, йому потрібно зберегти свою країну – Зеленський

 • 152884 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор володимир путін через війну, яку він розпочав, вже не зможе зберегти обличчя, йому варто подумати, як зберегти свою країну. Про це Зеленський сказав в інтерв’ю італійському каналу Rai 1, передає УНН.

Цитата

"Я не думаю, що він зможе зберегти лице, і чесно кажучи, я в принципі не думаю про те, що в майбутньому буде з цією людиною. Мені здається, що нам треба думати, що буде в майбутньому з росією. Я, як президент України, насамперед думаю, що буде у нас, але це наші сусіди і в будь-якому випадку після нас прийдуть інші президенти і будуть змінюватися покоління", - сказав Зеленський.

Деталі

Президент зазначив, що нинішня війна зробила кордон між Україною та росією не тільки територіальний, а й історичний.

"Зберегти лице? Йому потрібно, я вважаю на сьогодні зберегти його державу. Ще раз кажу зберегти країну, вони повинні зберегти те, що було збудовано ще до них", - зазначив Зеленський.

Доповнення

Російський диктатор володимир путін небезпечніший, ніж Гітлер та Сталін, заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький і закликав викорінити його ідеологію шляхом “депутінізації”.

За даними розвідки США, путін готується до затяжної війни в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство