putin-obureniy-diktator-viznav-provali-v-ogolosheniy-nim-mobilizatsiyi

путін обурений: диктатор визнав провали в оголошеній ним мобілізації

 • 525562 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Через вісім днів після оголошення “часткової” мобілізації  російський диктатор володимир путін нарешті визнав провал, і заявив про необхідність “усунення проблем, що виникли”. Про це УНН пише з посиланням на пресслужбу кремля.

Деталі

Після наради з членами ради безпеки росії, диктатор зробив низку заяв про “часткову” мобілізацію в країні.

Так, російський лідер, нарешті, визнав той факт, що в країні мобілізують тих, хто не підлягає призову. Він заявив, що відправляти на війну в Україну варто громадян, які перебувають у запасі, і “перш за все, мають затребувані спеціальності та досвід”.

Диктатор також заявив про відсутність спеціальної підготовки у військових нової хвилі мобілізації, і вважає за необхідне виправити ситуацію. Президент росії навіть вирішив “повернути” додому тих, хто призваний неправомірно.

Цитата

“Є й випадки, коли, наприклад, лікарів, висококласних фахівців інших професій, до того ж із багаторічним досвідом, замість служби там, де вони справді потрібні, і на що вони готові, затребувані, — наприклад, у госпіталях — зараховують мотострільцями. Добровольців, які самі, без повістки прийшли до військкоматів, а таких багато, завертають назад. Вони нібито не мають потрібних військово-облікових спеціальностей. З усім цим — без метушні, спокійно, але швидко, детально, ґрунтовно — потрібно розібратися”,— йдеться у стенограмі на сайті кремля.

Додамо

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що в росії з початку оголошення "часткової" мобілізації вже призвали понад 100 тисяч осіб.

За сукупними даними різних країн, понад 200 000 осіб прибули з росії до Грузії, Казахстану та ЄС відтоді, як путін 21 вересня оголосив про негайну "часткову мобілізацію" російських громадян.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Скільки заробила Україна за виступи в Лізі націй

     • 274808 переглядiв

    Болгарія відмовляється постачати Україні важке озброєння

     • 161356 переглядiв