putin-poobitsyav-zakhodu-bliskavichnu-vidpovid-na-vtruchannya-u-situatsiyu-v-ukrayini

путін пообіцяв Заходу "блискавичну" відповідь на втручання у війну з Україною

 • 330469 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Російський диктатор володимир путін знову погрожував країнам Заходу за втручання у війну рф з Україною. Про це він заявив, виступаючи на засіданні ради законодавців рф, пише УНН.

Цитата

"Якщо хтось з боку має намір втрутитися в події, які відбуваються, і створюватимуть для росії загрози стратегічного характеру, наша відповідь на зустрічні удари буде блискавичною і швидкою. У нас є всі інструменти, якими не може похвалитися ніхто. А ми ними вихвалятися не будемо, ми їх використовуватимемо, якщо знадобиться", - сказав Путін.

Деталі

Президент рф також заявив, що російські офіцери "героїчно виконують свій обов'язок", і запевнив що "всі завдання будуть вирішені". Про які саме завдання йдеться, він не уточнив.

Додамо

Напередодні на зустрічі з Генсеком ООН Антоніу Гутеррішем, путін заявив що москва не відмовляється вести переговори з метою досягнення дипломатичних домовленостей.

"Незважаючи на те, що йде військова операція (війна – ред.), ми все ж таки розраховуємо на те, що нам вдасться досягти домовленостей", - сказав путін.

Українські Національні Новини

Політика