putin-porushiv-obitsyanku-ne-mobilizuvati-rosiyan-i-tse-viznannya-nevdachi-ministr-oboroni-britaniyi

Путін порушив обіцянку не мобілізувати росіян і це визнання невдачі - міністр оборони Британії

 • 183263 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. президент рф володимир путін порушив свою ж обіцянку не вдаватися до мобілізації населення. Сьогоднішнє рішення є визнанням військових невдач. Про це йдеться в заяві глави британського Міноборони Бена Воллеса, повідомляє УНН.

Цитата

«Порушення президентом Путіним власних обіцянок не мобілізувати частину свого населення і незаконна анексія частин України є визнанням того, що його вторгнення зазнає невдачі. Він і його міністр оборони відправили на смерть десятки тисяч своїх громадян, погано екіпірованих і погано керованих. Жодні погрози і пропаганда не можуть приховати той факт, що Україна перемагає в цій війні, міжнародне співтовариство єдине, а росія стає глобальним ізгоєм», - заявив Воллес.

Міністр оборони @BWallaceMP реагує на звернення президента Путіна’сьогодні вранці. pic.twitter.com/VXlwDk3tjB

— Міністерство оборони

Контекст

У своєму зверненні російський диктатор Володимир Путін оголосив про часткову мобілізацію в рф з 21 вересня. Таким чином планується призвати в армію 300 тисяч осіб.

Крім того, путін доручив забезпечити безпеку "референдумів" у Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях. Заявив, що це "історичні землі Новоросії", а рішення перейти до складу Росії "підтримаємо".

У своєму зверненні путін додав, що росія захищатиме свою цілісність і незалежність усіма доступними засобами аж до застосування ядерної зброї.

Українські Національні Новини

Політика