putin-priyme-u-moskvi-genseka-oon-26-kvitnya

путін прийме у Москві генсека ООН 26 квітня

 • 111925 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Російський диктатор Володимир Путін прийме генсека ООН Антоніу Гутерріша, який 26 квітня прибуде до Москви для переговорів з главою мзс росії сергієм лавровим. Про це повідомив прессекретар російського лідера дмитро пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Цитата

"У вівторок, 26 квітня, до Москви для переговорів з міністром закордонних справ росії сергієм лавровим прибуде генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш. Він також буде прийнятий президентом росії володимиром путіним", - повідомив пєсков.

Деталі

Повідомляється, що в офісі Гутерріша підтвердили, що генсек ООН вирушить 25 квітня до Москви, щоб зустрітися з лавровим та путіним.

"Генеральний секретар ООН відвідає росію 25 квітня. Антоніу Гутерріш проведе робочу зустріч і ланч із міністром закордонних справ росії сергієм лавровим. Генеральний секретар буде прийнятий президентом росії володимиром путіним", - інформували в ООН.

Генсек хоче обговорити у москві кроки щодо припинення вогню в Україні.

Доповнення

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш просив про аудієнцію у президента росії володимира путіна в москві та президента України Володимира Зеленського в Україні, щоб обговорити нагальну необхідність встановлення миру, повідомив представник ООН.

Українські Національні Новини

Політика