putin-skazav-vse-iz-zemleyu-rivnyati-rozvidka-oprilyudnila-perekhopleni-rozmovi-rosiyskikh-okupantiv

“путін сказав все із землею рівняти”: розвідка оприлюднила перехоплені розмови російських окупантів

 • 378975 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Окупантам поступила вказівка, що Рубіжне ще варто "звільнити", а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівняти. Про це свідчать матеріали перехоплених телефонних розмов військових рф, передає Головне управління розвідки Міноборони, інформує УНН.

Цитата

"В рамках роботи Міжвідомчого координаційного центру при ГУР МО, за участі Національної поліції України, отримано чергове перехоплення розмов військовослужбовців противника, які розкривають плани російського командування щодо війни в Україні", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Мобілізований військовий армії агресора, Олег Карасьов, розповів дружині про те, які вказівки отримали військові рф щодо подальших дій в Україні: "путін сказав, якщо до 10 травня ні х… не зробимо, то все з землею рівняти".

Згідно з їхньою інформацією, є розпорядження: "Рубіжне ще намагаємось "звільнити", а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні х… просунутися не можуть. Позасідали так (ЗСУ), що кожен день з танків і зі всієї х…, а їм по х… Наших стріляють кожного дня".

Ця розмова підтверджує, що росія цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента путіна.

Нагадаємо 

Окупанти отримують команди розстрілювати цивільних: чергова перехоплена розмова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП