putin-ta-merkel-proveli-telefonni-peregovori-drugiy-den-pospil

Путін та Меркель провели телефонні переговори другий день поспіль

 • 29706 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, другий день поспіль. Про це повідомляє ТАСС, передає УНН.

Деталі

Путін та Меркель обговорили міграційну кризу на кордоні Білорусії з країнами Євросоюзу. Російський президент також закликав поновити діалог між Євросоюзом та Мінськом для вирішення проблеми.

"Продовжено обговорення обстановки на кордонах Білорусії з країнами Євросоюзу. Підтверджено важливість якнайшвидшого врегулювання гострої міграційної кризи, що виникла, - відповідно до міжнародних гуманітарних норм", - йдеться в повідомленні.

Востаннє Меркель та Путін говорили телефоном напередодні, 10 листопада, тоді темою бесіди також стала ситуація з мігрантами на польсько-білоруському кордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр-міністр Польщі вважає, що Путін є "замовником" мігрантської кризи

Додамо

Міграційна криза на кордоні Білорусі з Латвією, Литвою та Польщею, куди з початку року рушили мігранти, різко загострилася 8 листопада. Декілька тисяч людей підійшли з білоруського боку до польського кордону і не залишають прикордонну зону, деякі з них спробували потрапити на територію Польщі, зламавши загородження з колючого дроту. Країни ЄС звинувачують Мінськ у навмисній ескалації кризи та закликають до запровадження санкцій.

Українські Національні Новини

Новини Світу