putin-tsogo-tizhnya-zustrinetsya-u-kremli-z-oligarkhami-vpershe-z-pochatku-povnomasshtabnoyi-viyni-proti-ukrayini-bloomberg

путін цього тижня зустрінеться у кремлі з олігархами вперше з початку повномасштабної війни проти України - Bloomberg

 • 626519 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Російський диктатор володимир путін зустрінеться з олігархами в кремлі 16 березня вперше після початку повномасштабної війни проти України. Про це пише Bloomberg із посиланням на джерела, передає УНН.

Деталі

За словами джерел, ознайомлених із підготовкою, зустріч відбудеться 16 березня у кремлі за участю провідних членів російського союзу промисловців та підприємців (РСПП).

Відомо, що збори пройдуть на тлі економічних проблем та нестачі коштів для покриття витрат, спричинених війною в Україні.

Цитата

“Уряд щосили намагається покрити зростаючі витрати, оскільки війна триває вже другий рік. Це посилює тиск на компанії, щоб ті сплачували більше податків. Минулорічна зустріч із магнатами була зірвана на тлі бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що минулого року багато олігархів були стурбовані тим, що публічна поява з путіним може зробити їх об'єктами санкцій. Тепер під обмеження потрапляють більшість основних членів правління РСПП.

Доповнення

На початку січня Bloomberg писало, що росія планує отримати більше коштів від деяких товаровиробників, державних компаній та скоротити витрати, не пов'язані з обороною, оскільки витрати на ведення війни проти України зростають.
Пропозиції включають підвищення дивідендів від державних компаній, "одноразову виплату" виробниками добрив та вугілля.

Українські Національні Новини

Новини Світу