putin-virishiv-povtoriti-gulag-ta-osventsim-u-mariupoli-miska-rada

путін вирішив "повторити" ГУЛАГ та Освенцім у Маріуполі - міська рада

 • 123709 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. президент росії володимир путін вирішив "повторити" ГУЛАГ та Освенцім у Маріуполі. Серед нововведень окупантів - введення трудової повинності на розборі завалів. Про це повідомляє міська рада Маріуполя у Telegram, передає УНН.

Цитата

"ГУЛАГ жив? Освенцим – можем повторить? путін, вірний послідовник гітлера та сталіна, реалізує в Маріуполі свої збочені мрії. Геноцид, крематорії, гетто, а тепер ГУЛАГ. Це все ми бачимо в місті саме зараз. Стало відомо про чергове нововведення окупантів. Тепер жителі можуть отримати їжу, якщо відбудуть трудову повинність на розборі завалів", - йдеться у повідомленні.

Додамо

У міській раді наголосили, що рашисти тримають весь Маріуполь в заручниках, і поступово перетворюють його на один великий трудовий табір.

"У 1945 році людство ціною десятків мільйонів життів побороло нацизм. Але цей вірус чистого зла відродився в росії. Світ має це зупинити, доки не пізно", - наголосили у міській раді.

Нагадаємо

У заблокованому Маріуполі російські окупанти ввели перепустки для пересування містом, які дадуть змогу зачистити "неблагонадійних" жителів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП