putin-vviv-u-sport-ne-lishe-politiku-a-y-voyenni-zlochini-kuleba-zrobiv-zayavu-schodo-dopusku-rosiyan-do-olimpiadi

"путін ввів у спорт не лише політику, а й воєнні злочини": Кулеба зробив заяву щодо допуску росіян до Олімпіади

 • 694998 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що спорт, пропаганда і армія в росії нероздільні, і російські чи білоруські спортсмени не можуть брати участь в Олімпійських іграх - 2024. Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.

Цитата

«Спорт, державна пропаганда і армія в росії нероздільні. А зараз путін уже ввів у спорт не лише політику, а й воєнні злочини. Російські чи білоруські спортсмени не можуть брати участь у паризькій Олімпіаді чи будь-якій іншій великій спортивній події», – написав Кулеба у Twitter.

Sports, state propaganda, and the army are indivisible in Russia. And now Putin has already introduced not only politics, but also war crimes into sports. There is no way for Russian or Belarusian athletes to compete in the Paris Olympics or any other major sporting event. pic.twitter.com/awrLgi3ieW

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) March 25, 2023

Нагадаємо

28 березня виконавча рада Міжнародного олімпійського комітету проведе засідання, на якому буде обговорена участь російських та білоруських спортсменів в Олімпіаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенденція йде до того, що росію та білорусь допустять на Олімпіаду: Беленюк щодо заяви голови МОК

Українські Національні Новини

Політика