putin-zayaviv-scho-rosiya-nichogo-ne-vtratila-u-viyni-v-ukrayini-ukrayinske-mzs-vidpovilo-50-tisyach-ubitikh-dlya-nikh-nischo

путін заявив, що росія "нічого не втратила" у війні в Україні. Українське МЗС відповіло: 50 тисяч убитих для них ніщо

 • 202568 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. росія "нічого не втратила" у "спеціальній військовій операції" (війна - ред.) в Україні, заявив володимир путін під час виступу на відкритті пленарного засідання Східного економічного форуму у Владивостоці в середу, передає УНН з посиланням на росЗМІ.

Цитата

"Ми нічого не втратили і не збираємося нічого втрачати. Наше головне завоювання – зміцнення нашого суверенітету. Ми нічого не починали у плані воєнних дій, а лише намагаємося їх закінчити", — сказав путін присутнім.

Деталі

В українському МЗС відреагували на слова путіна, заявивши, що 50 тисяч російських вояків, убитих в Україні, для них ніщо.

"путін каже, що росія нічого не втратила після вторгнення до України. Здається, що 50 тисяч російських вояків, убитих в Україні, для них ніщо. Це просто статистика. Але коли людські життя мали значення для кремля? Реальна реальність "русского мира", - наголосив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко в Twitter.

Доповнення

За даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 7 вересня, втрати росіян з початку повномасштабного вторгнення сягнули вже близько 50 610 осіб.

У заяві, зробленій у понеділок, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що, за нинішніми оцінками, з початку війни загинуло понад 25 000 російських солдатів.

Наприкінці серпня путін наказав збільшити чисельність військ в Україні на 137 000 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу