putin-zbirayetsya-destabilizuvati-yevropu-vtrutivshis-u-vibori-v-ukrayini-geraschenko

Путін збирається дестабілізувати Європу, втрутившись у вибори в Україні - Геращенко

 • 9548 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Президент Російської Федерації Володимир Путін збирається дестабілізувати Європу через втручання в президентські і парламентські вибори в Україні. Про це під час дискусії в Лондоні по ситуації на Донбасі заявила віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко, передає УНН з посиланням на Twitter посольства України у Великій Британії.

"Путін не потребує Донбасу, але дестабілізує всю Україну і таким чином Європу, в тому числі через втручання в майбутні президентські і парламентські вибори в Україні", - заявила Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент для FT: Росія, ймовірно, буде втручатися в президентські вибори в Україні

Нагадаємо, Українська сторона закликає своїх Західних партнерів посилити тиск на Російську Федерацію в зв'язку з загостренням в останні дні ситуації на лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях.

#UA Presidential envoy on humanitarian situation in #Donbas Iryna Gerashchenko @ChathamHouse : Putin does not need Donbas but destabilize whole #UA and thus Europe, incl. through interference into future presidential & parliamentary elections in Ukraine pic.twitter.com/BrJ3wW9CXJ

- Ukraine's Emb. to UK (@UkrEmbLondon) 9 травня 2018 р

Українські Національні Новини

Політика