putin-zrobyt-use-shchob-tsoho-roku-zbilshyty-udary-po-ukraini-ta-sprobuvaty-zlamaty-nas-zelenskyi

путін зробить усе, щоб цього року збільшити удари по Україні та спробувати зламати нас – Зеленський

 • 31038 переглядiв

путін зробить все, щоб збільшити кількість ударів по Україні цього року і спробує зламати українців, але Україна повинна бути сильною, щоб закінчити війну на своїх умовах, про це нагадав Президент Володимир Зеленський українцям під час свого щоденного відеозвернення.

Російський диктатор володимир путін зробить усе, щоб цього року збільшити удари по Україні та спробувати зламати українців. Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, передає УНН.

Сьогодні російські терористи знову завдали ударів керованими авіабомбами по наших громадах. Зокрема, Харківщина. Є постраждалі, станом на цей час відомо про трьох загиблих, із них одна дитина.

- сказав Зеленський.

Президент висловив співчуття всім, хто втратив рідних.

Цей російський терор – щодня й щоночі в нашому прикордонні та у прифронтових районах. путін зробить усе, щоб цього року збільшити удари по Україні та спробувати зламати нас. Звичайно, ми збільшуємо наші можливості – нашу далекобійність, наші спроможності знищувати окупанта. Але потребуємо принаймні не меншої внутрішньої сили, внутрішнього розуміння, що війну на своїх умовах закінчують лише сильні. Слабкі – тільки на чужих. Україна повинна бути сильною. Все для цього зробимо.

 - заявив Зеленський.

Рятувальники завершили розбір завалів у Липцях: загинули три людини, та ще дві травмовані - ДСНС10.04.24, 20:05 • [views_0]