putin-zvernuvsya-do-merkel-na-ti-i-poobitsyav-prodovzhiti-druzhnye-spilkuvannya-pislya-yiyi-zvilnennya-z-posadi-kantslera

Путін звернувся до Меркель на "ти" і пообіцяв продовжити дружнє спілкування після її звільнення з посади канцлера

 • 23815 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Президент Росії Володимир Путін відправив телеграму вже колишньому канцлеру Німеччини Ангелі Меркель з нагоди її відставки з поста глави держави, в якій звернувся до неї на "ти" і пообіцяв продовжити дружнє спілкування. Телеграму опублікував сайт Кремля, передає УНН.

Цитата

"Ми постійно перебували в контакті і намагалися знайти виходи навіть з найскладніших ситуацій. За роки перебування на чолі німецького уряду ти по праву здобула високий авторитет в Європі і в усьому світі. Упевнений, що твій багатий досвід державного діяча і політика буде незмінно затребуваний. І, звичайно, ми продовжимо наше дружнє спілкування", - підкреслив Путін.

У Кремлі зазначають, що російський президент висловив щиру вдячність за плідну співпрацю і готовність до взаємоповажного діалогу.

Додамо

Сьогодні депутати парламенту Німеччини обрали новим канцлером країни соціал-демократа Олафа Шольца. Він отримав 395 голосів.

Перед початком засідання депутати нового скликання німецького парламенту зустріли овацією вже ексканцлера ФРН Ангелу Меркель, яка була присутня на балконі залу засідань Бундестагу.

Українські Національні Новини

Новини Світу