putinska-tsvk-skarzhytsia-na-ruku-zakhodu-yaka-zavazhaie-falsyfikuvaty-psevdovybory

Путінська ЦВК скаржиться на «руку Заходу», яка заважає фальсифікувати псевдовибори

 • 70124 переглядiв

Голова путінської ЦВК Памфілова поскаржилася на "західні країни, які порушують права росіян" під час дострокового голосування на фейкових виборах президента Росії на окупованих українських територіях, спрямованих на підвищення явки виборців для легітимізації правління Путіна.

14 березня очільниця ЦВК рф памфілова заявила, що "західні країни порушують права росіян під час дострокового голосування під час виборів президента рф". Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що не є таємницею, що москва запустила широкомасштабну кампанію з метою змусити населення ТОТ взяти участь у "виборах".

Малювання "високої явки місцевих виборців" має допомогти путіну надати видимість легітимності його подальшому правлінню, а також використання для чергового виправдання вторгнення в Україну. Мовляв, "люди зі звільнених територій за мене".

Один із мешканців окупованої частини Херсонської області розповів BBC про те, як було організовано голосування у його селі.

Це просто смішно. Що це за вибори, коли приходять двоє місцевих жителів, один зі списком виборців, інший – зі скринькою для голосування, а з ними військовий з автоматом? Це не демократія, це комедія.

розповів житель Херсонщини

Незаконні вибори путіна: до "спальних" районів Сімферополя подавали автобуси, де можна було "проголосувати" 15.03.24, 21:12 • [views_0]

Лілія Подоляк

Війна